Familie van der Laan in Oostenrijk

28-7-2024

Vandaag geen wekker. We worden rond 08:30 uur wakker. Even rustig ontbijten, aankleden en dan de wandelschoenen aan.

Na twee reisdagen hebben we geen zin om ver te rijden. We gaan naar Radnig, parkeren de auto en lopen dan naar het Naturlehrpfad. Dit is een pad met alle bomen en struiken uit de regio. Het lijkt erop dat dit pad niet heel vaak bewandeld wordt. We lopen tussen de struiken door langs een beekje waar we af en toe over- of doorheen moeten. De kinderen vinden het prachtig. Als we het pad hebben afgelegd komen we op een weg die naar een waterval leidt. Er is niet overal schaduw en in de zon is het toch wel warm. We stoppen even om te drinken, maar Isis laat helaas haar fles vallen, oeps! Na een tijdje slaan we een pad in dat door het bos gaat. Het pad gaat steeds steiler omhoog en lijkt niet naar de waterval te leiden. Eenmaal boven komen we uit op een andere weg. De kinderen (en Rianne) zijn er helemaal klaar mee. Isis: “Mag ik nu kut zeggen?”. Ja dat mag, want het is inderdaad kut. Een veel te steile klim die we helemaal niet wilden maken deze vakantie en geen waterval… We volgen de weg naar beneden en zijn na 20 minuten weer bij de auto.

Als we naar het huisje rijden zien we nog maar weinig bergen, want er hangt een donkere wolk in het dal. Eenmaal bij het huisje begint het te rommelen en iets later begint het te regenen. Na zo’n zware wandeling blijven we thuis om te chillen. De kinderen spelen, vangen vliegen en bouwen boven op hun balkon een “bioscoop”. Gerben en Rianne kijken nog de F1 race.
’s Avonds willen de meiden graag buiten eten, maar het begint wederom te onweren. Na het eten is het weer droog en lopen we een rondje door het dorp en wordt Celeste geprikt door een brandnetel. Morgen weer op pad, hopelijk vinden we dan wel de goede weg.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 32410 m
Total time: 02:46:14

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.