Familie van der Laan in Oostenrijk

30-7-3034

De meiden vragen om 07:13 al aan elkaar hoe laat het is. Daarna wordt het weer stil, want ze hadden afgesproken tot 08:00 uur te slapen. 08:10 uur zijn ze echt wakker. We staan rustig op. De broodjes hangen weer aan de deur, dus we kunnen gaan ontbijten.
Daarna trekken we onze badkleding aan, pakken de koelbox en de zwemtas in, en vertrekken dan naar Weissbriach. Met de Nassfeld Card kunnen we gratis naar binnen. Het is nog rustig in het zwembad en op de ligweide is genoeg plaats. We installeren ons in de schaduw van een boom en Gerben en de kinderen vertrekken snel naar het water. Het is nog wel een beetje koud, dus er wordt wat geaarzeld. Als ze zijn gewend gaan ze van de hoge glijbaan. Isis voelt iets prikken in haar voet. Het lijkt op een angel, maar de eigenaar ontbreekt. Even later overkomt Celeste hetzelfde en zij is dan toch wel Heel Erg In Paniek. Er is niets te zien aan haar voet, maar dat stelt haar niet gerust. Nadat we een koelelement uit de koelbox tegen haar teen hebben gehouden, is ze weer gekalmeerd. We kunnen dus weer over tot de orde van de dag. Rianne gaat ook mee van de glijbaan, tussendoor eten we nog een broodje en wordt er uitgerust. Later in de middag eten we met z’n vieren nog een pizza.
Om 17:00 uur zitten we weer in de auto naar het huisje. Douchen, koken, eten, badmintonnen en dan gaan de meiden weer naar boven. Morgen wordt het weer warm, dus dan zoeken we de koelte op van een mijn.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 46838 m
Total time: 06:36:02

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.