Familie van der Laan in Oostenrijk

1-8-2024

Deze ochtend doen we rustig aan. We staan op, halen de broodjes van de deur en ontbijten. Vandaag is het warm, maar in de middag wordt er regen verwacht. We besluiten met de gondel de berg op te gaan en dan de Madritschen Tour naar beneden te lopen. Er staat een rij voor de gondel, dus we moeten met zoveel mogelijk mensen in de gondel stappen.

Rond 11:00 uur zijn we boven. We lopen naar het pad. We kunnen een soort trollenspeurtocht volgen, wat het iets leuker maakt voor de kinderen. Onderweg kruisen we af en toe een beek, waar we dammen in bouwen. Tussendoor wordt er ook nog geluncht. Rond 13:00 uur zijn we beneden. Met de stoeltjeslift gaan we weer terug de berg op. Daar stappen we weer in de gondel.
Als we weer bij de auto aankomen zien we politie op de parkeerplaats staan. Even lijkt het erop dat een gezin hun auto kwijt is, maar de politie vertrekt weer en het gezin stapt verderop in hun auto. Raar verhaal. We doen boodschappen bij een Billa, deze winkel lijkt acceptabel. Daarna gaan we weer terug naar het huisje en is het tijd om te chillen. Rond 16:00 uur begint het in de verte rommelen, een uur later begint het echt te onweren en regenen. ’s Avonds wordt er weer gekookt en als het eenmaal droog is wordt er nog een potje badminton gespeeld.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 22894 m
Total time: 03:29:11

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.